Condiții de retur

Conform legislatiei romane, “consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Stickerele de pe StickereAuto.Com sunt procesate la cererea clientului si nu se accepta retururi decat in urmatoarele cazuri:

– Stickerele sunt deteriorate iar coletul in care au ajuns este intact.

– Stickerele prezinta ciupituri, gauri sau alte defecte care impiedica aplicarea acestora.

– Culoarea sau modelul nu este cel cerut.

  • Atentie! Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). De asemenea produsele nu se pot returna daca au fost deteriorate la aplicare. Din aceasta cauza, va sfatuim sa dati o mare importanta aplicarii stickerelor, sa cititi cu atentie instructiunile de aplicare sau sa solicitati asistenta din partea noastra, in cazul in care intampinati dificultati.

Contravaloarea produselor va fi returnata in termen de maximum 30 de zile de la data instiintarii de returnare a produselor. Suma returnata nu include costurile de transport, care vor fi suportate de client.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!